ValokuvaajaPari sanaa minusta

Heippa, olen Kirsi!

Olet ehkä kuvaajaa vailla? Loistavaa, että löysit tänne, sillä autan sinua mielelläni!
Ennen kuin keskitymme sinuun, kerron pari sanaa itsestäni, jotta pääset hieman kärryille siitä kuka kameran takana heiluu.

Olen pitkään Helsingissä asunut ja sittemmin Pirkanmaalaistunut kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Rakastin pääkaupunkimme cityelämää yli kaiken, mutta monen yllätykseksi palasin takaisin luonnon helmaan ja se on tuntunut kaiken jälkeen oikealta ratkaisulta. Saan luonnosta paljon inspiraatiota ja otan sen usein mukaan kuviini sillä se toimii mahtavana taustana kaikenlaisille valokuville vaihtelevuutensa ansiosta.

Valokuvauksen harrastamisen aloitin muutamia vuosia sitten, vajaa kolmekymppisenä, ja innostuin siitä samantien. Valokuvaus on niitä harvoja asioita, joiden parissa unohdan ajan kulun täysin. Hiljalleen totesin löytäneeni puuttuvan palasen, jota olin vuosia etsinyt. Tiedätkö sen tunteen, kun mikään ei oikein vaikuta omalta jutulta? Sitten yhtenä päivänä palaset loksahtavat paikoilleen, hymy leviää korviin saakka ja tajuat, että tässä se on! Toivon, että kaikki ihmiset voisivat löytää itselleen sellaisen työn, jota toteuttamalla työ ei oikeastaan edes tunnu työltä. Olen aidosti sitä mieltä, että kun työstään nauttii, se tuo iloa paitsi itselle, myös kaikkialle sinne, missä kulkee.

Valokuvauksen lisäksi elämääni kuuluu tietysti paljon muutakin. Silloin, kun en kuvaa, vietän aikaa perheeni kanssa, himoitsen sushia ja haaveilen uusista lomamatkoista. Hullaannun vanhasta arkkitehtuurista, skandinaavisesta designista, raakasuklaasta ja kukista – ne kaikki saavat aikaan hyvää mieltä. Esteetikkona saan virtaa kauneudesta ympärilläni, siksi varmasti valokuvauskin minut lopulta vei.

Mutta nyt voisimme tutustua hieman sinuun! Laita minulle postia yhteydenottolomakkeen kautta tai osoitteeseen khiekkarinnephoto(at)gmail.com ja kerro hieman itsestäsi sekä millaista kuvausta olit ajatellut 🙂 Tehdään yhdessä lisää kauniita hetkiä sekä kuvia katseltavaksi!

Kuvat minusta otti Mia Sorella Mark

error: