ValokuvaajaPari sanaa minusta

Hei!

Olet ehkä kuvaajaa vailla? Loistavaa, että löysit tänne, sillä autan sinua mielelläni!
Ennen kuin keskitymme sinuun, kerron pari sanaa itsestäni, jotta pääset hieman kärryille siitä kuka kuvianne ikuistaa.

Olen lähtöisin kauniista Hämeestä, kulkenut pääkaupunkiseudun kautta ja lopulta palannut takaisin (Pirkan)maalle kaksi lasta ja aviomies matkassani. Vanha talo ja ympäröivä luonto vetivät pidemmän korren, eikä ihme, sillä saan luonnosta paljon inspiraatiota ja se on erinomainen tausta myös valokuville vaihtelevaisuutensa vuoksi.

Valokuvaus on niitä harvoja asioita, joiden parissa unohdan ajan kulun täysin. Toivon, että kaikki ihmiset voisivat löytää itselleen sellaisen työn, jota toteuttamalla työ ei oikeastaan edes tunnu työltä. Olen aidosti sitä mieltä, että kun työstään nauttii, se tuo iloa paitsi itselle, myös kaikkialle sinne, missä kulkee.

Valokuvauksen lisäksi elämääni kuuluu tietysti paljon muutakin. Silloin, kun en kuvaa, vietän aikaa perheeni kanssa, istutan puutarhaan uusia kukkia ja haaveilen lomamatkoista. Hullaannun vanhasta arkkitehtuurista, uusien paikkojen näkemisestä, raakasuklaasta, luonnosta ja kukista – ne kaikki saavat aikaan hyvää mieltä. Esteetikkona saan virtaa kauneudesta ympärilläni, siksi varmasti valokuvauskin minut lopulta vei.

Mutta nyt voisimme tutustua hieman sinuun! Laita minulle postia yhteydenottolomakkeen kautta tai osoitteeseen khiekkarinnephoto(at)gmail.com ja kerro hieman itsestäsi sekä millaista kuvausta olit ajatellut 🙂 Tehdään yhdessä lisää kauniita hetkiä sekä kuvia katseltavaksi!

Kuva, Mia Sorella Mark

error: